Bovag pechhulp afsluiten bij Autobedrijf Ceulen & Ko*.

Waarom bovag pechhulp

Wellicht kent u de situatie. U bent met een auto vol kinderen op weg naar de sportvereniging. Ineens gaat er een lichtje branden op het dashboard. U moet stoppen. Daar staat u dan aan de kant van de weg. Of u probeert na de eerste nachtvorst ’s ochtends uw auto te starten. Wat u ook probeert: de motor slaat niet aan. Vervelend, zeker als u op tijd op een afspraak moet zijn.

Bij deze en veel andere pechsituaties wilt u graag snel weer op weg worden geholpen. Zou het dan niet fijn zijn als het autobedrijf dat uw auto door en door kent, u komt helpen? En dat zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten? Dat is precies waar BOVAG Pechhulp voor staat.

BOVAG Pechhulp is een unieke pechhulpdienst. Het BOVAG-autobedrijf waar u voor reparaties, uw APK-keuring of beurt naartoe gaat, komt u namelijk helpen bij pech onderweg. Deze partij kent u en uw auto en kan u snel weer op weg helpen. Krijgt u verder dan 25 kilometer van huis pech met de auto? Dan komt een ander BOVAG-autobedrijf u helpen. In totaal zijn er in Nederland maar liefst 6.000 merkdealers en onafhankelijke autobedrijven aangesloten bij de BOVAG. Dus waar u ook strandt, u profiteert altijd van de vertrouwde BOVAG-mobiliteit en -kwaliteit.

Mobiliteit betekent bewegingsvrijheid. BOVAG is al vanaf 1930 dé brancheorganisatie voor mobiliteit in Nederland. Samen met onze leden, waaronder de BOVAG-autobedrijven, zorgen we voor kwalitatieve en betrouwbare mobiliteit, ongeacht of u nu reist per auto, fiets, brommer, motor, camper of vrachtwagen, of met een caravan of aanhangwagen.

BOVAG Pechhulp is een logisch vervolg op ons streven naar vertrouwde mobiliteit. Ook bij autopech wilt u namelijk snel weer uw weg kunnen vervolgen. Die zekerheid bieden we u met een voordelige pechhulpdienst. Hiervoor maken we optimaal gebruik van ons uitgebreide netwerk van kwaliteitsautobedrijven. Want alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, service en betrouwbaarheid, mogen zich BOVAG-autobedrijf noemen. U kunt ervan op aan dat het met de hulp onderweg goed zit.

In veel gevallen kunnen wij u weer snel op weg helpen in alle andere gevallen proberen wij een passende oplossing voor u te vinden. Hierdoor kunt u zonder zorgen de weg op en zorgen wij ervoor dat u mobiel kunt blijven.

  • Pechhulp van uw eigen BOVAG-autobedrijf,
  • Scherpe prijs, al vanaf 35 euro per jaar verkrijgbaar,
  • De vertrouwde BOVAG-mobiliteit,
  • Pechhulpservice op maat.

Voor meer informatie over de Bovag pechhulp zie de Bovag site.